#}

Onze ambacht

Echte smaken! Onze passie!

Uiteraard zijn we trots op onze nieuwe uitstraling, we gaan voortaan verder met een zelfstandige slagerij zoals we in 1994 gestart zijn.

Slagerij Geert & Wendy staat garant voor kwaliteit, smaak & vriendelijkheid.

Ook voor bijzonder vlees, vleeslam, kip producten & de lekkerste fijne vleeswaren bent u hier op de juiste plaats. Het hele team bereid dagelijks op ambachtelijke wijze panklare gerechten, sausen, salades, charcuterie & broodjes. 

Er zijn vele soorten manieren om vlees te bereiden. Toch is de basis voor een geslaagde maaltijd een stukje heerlijk kwaliteitsvlees. Als je kiest voor kwaliteit, betaald zich dat altijd terug. 

We horen overal dat we gezonder & bewuster moeten gaan eten . Maar gezond & bewust moet wel lekker blijven! Kies daarom voor een goed stukje vlees.Vlees is nog steeds een belangrijke voedingsbron. Heeft u vragen, speciale wensen, zoekt u net dat speciale stukje vlees voor uzelf of een groot gezelschap? Vraag bij Geert naar de mogelijkheden.                                         

Kom binnen in de slagerij en proef onze specialiteiten! 


Varken Krijt Low Res
Geert met vleeslam

Onze specialiteit

Ambachtelijk vlees :

  •   Het beste rundsvlees 
  •   Vers varkenvlees 
  •   Geselecteerd kip- & kalfsvlees 
  •   Lekker lamsvlees

En verder :

  •   Fijne specialiteiten 
  •   Bereide & vegetarische gerechten uit eigen werkhuis 
  •   Bio-eieren uit Retie 
  •   Salades bereid in eigen keuken
  •   Zelfbereide paté 


2016 4 Beenhouwerij Geert Wendy 3
1ste keus snijden 2
bio eieren
kaasmachine
groentensate

Koken : gezond & eerlijk

De laatste jaren is koken steeds populairder geworden. Dat merken wij als slagerteam steeds meer, men komt vaker bij ons terecht voor adviezen.  

De klant kan gewone als exclusievere vleessoorten bestellen om thuis de meest uiteenlopende gerechten te maken. Wij helpen & adviseren u daar graag mee in die keuze voorbeeld Carpaccio of Vitello Tonato voor uw op voorhand te bereiden. 

Uiteraard hebben wij ook een tal van tips en trics om bereidingen succesvol te laten verlopen. Wij kunnen u vlees ook op voorhand bereiden in onze steamoven zodat je het alleen moet opwarmen. Gezond eten met eerlijke streek- en seizoensgebonden producten is steeds meer in trek.

De trend is duurzaamheid eten en een echte smaakbeleving. Men gaat ook thuis steeds bewuster om met het bereiden van de maaltijden. De consument wordt steeds meer als ‘flexitariër’ deze groep eet gemiddeld 3 à 4 dagen in de week vlees. 

gesneden entrecote