Ons Assortiment

Wij hebben een heel ruim assortiment met lekkere & ambachtelijke vleeswaren alsook vegetarische gerechten. Het beste rundvlees, het duroc de kempen varken, geselecteerd kip- & kalfsvlees, vleeslam uit Kasterlee, fijne specialiteiten, bereide gerechten, beemster kaas & bio-eieren uit Retie.

Wij verzorgen ook al u grote & kleine feesten ! 

Mprgcmhpanpomcszelwv6Hamqfgpxrww9S8Bawever7Ftpkm059Qoduqxabb6Jgu O
Kalfsvlees

Overheerllijk kalfsvlees

Kalfsvlees is afkomstig van het jonge rund niet ouder zijn dan 8 maanden.Door de jonge leeftijd en voeding is het kalfsvlees mals, sappig en licht van kleur. Jonge dieren hebben relatief weinig bindweefsel, waardoor het vlees mager en licht verteerbaar is. Het kalf is van Kempische afkomst en komt binnen op karkas zodat we deze nog moeten versnijden voor het in de winkel komt. Kalfskotelet, Kalfslapjes, Kalfsgebraad, Kalfs filet pure zijn ideaal voor te bakken. Kalfsfricassee & kalfswangen is kalfsvlees voor te stoven. Het vlees heeft geen lange gaartijd nodig. Kalfsvlees wordt normaal niet te sterk gekruid anders gaat de smaak & zachtheid teniet en een vetrandje mag altijd tijdens het garen. Een zacht sausje erbij kan ook altijd.

entrecote
Rundvlees !

Supermals.

Ons rundsvlees is van uitstekende kwaliteit zonder toevoegingen en hormonenvrij. 

Dsc 0119
Wild !

Wild te verkrijgen tijdens seizoen.

Alle wild te verkrijgen op bestelling (2 dagen op voorhand). Tijdens de maand december ligt er in de koeltoog verse hertekalffilet & ander vers wild. Voor suggesties & ideeën kan je altijd naar Geert vragen. 

Geert met vleeslam
Lamsvlees !

Heerlijk lamsvlees.

Wij hebben altijd lamskoteletjes & -kroontjes op voorraad diepgevroren. Je kan ook altijd vers lamsvlees  bestellen of andere stukken lams (2 dagen op voorhand bestellen aub). 

Belvidavarken
Varkensvlees

Heerlijke varkensvlees


Argentijn haasje
Feesten groot & klein!

Alles voor een leuk feestje.

Wij verzorgen alle tuin-, verjaardags-, communie-, huwelijks- en openingsfeesten enz. 

We kunnen ook alles leveren van gerechten(warm of koud), benodigdheden, materialen en afwas(materiaal wordt allemaal vuil mee terug gegeven) wat allemaal nodig is een geslaagd feest.

Gourmet, tepan yaki of fondue om lang en gezellig te tafelen met familie en vrienden begint met een goede basis, vlees! 

kippen in oven
Gebakken in de steamer !

Heerlijke kippen & ribben

Onze ovengerechten worden bereid in de steamer, dan zijn ze lekker mals en drogen niet uit. De gerechten zijn allemaal uit eigen keuken en vers bereid.

bio eieren
Eieren !

Bio-Eieren

De bio-eieren zijn afkomstig van een kippenboerderij uit Retie. We gebruiken ze ook voor al onze bereidingen van salades, broodjes, gehakt, vogelnestjes, .......

Slagerij Geert Wendy 068 Low Res
Salades !

Salades uit eigen keuken.

Onze salades worden bereid met verse ingrediënten, zonder bewaarmiddelen & kleurstoffen.  Dit met grootste zorg voor het product en lekkere, verse bereidingen te kunnen aanbieden voor onze klanten.